transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Principiile de construcție a puțurilor de apă

Principiile de construcție a puțurilor de apă

Cu toate că fiecare put forat este de obicei ușor diferit, există câteva elemente critice care merg spre construirea unui put de apă care va oferi o bună aprovizionare pentru utilizatorul final pentru mulți ani , fără a afecta capacitatea sau calitatea acviferelor din apropiere pentru alti utilizatori și comunități în general.

Pentru a se asigura că o astfel de resursă prețioasă este protejată în mod adecvat, respectarea următoarelor principii este crucială. Aceste principii nu sunt exhaustive, ci sunt incluse deoarece sunt cunoscute ca fiind eficiente.

Principiile sunt:

• Conducătorul și proprietarul putului care urmeaza sa fie forat trebuie să respecte toate cerințele legislative relevante ale statului sau ale teritoriului.

• Designul forajului trebuie:

- sa se potrivesc cu condițiile hidrogeologice

- să fie adecvat pentru a proteja acviferul

- să fie adecvat scopului dorit al putului

- să îndeplinească cerințele clientului.

• Gaura trebuie să fie construită de un forator competent sau de o echipa de foraje cu experienta, care are suficiente cunostinte corespunzătoare pe care legile le consideră necesară:

• Un canal este amplasat pentru a asigura o alimentare fiabilă și utilă.

• Trebuie obținute informații despre condițiile hidrogeologice din zonă înainte de forare.

• Orificiile de alimentare cu apă trebuie poziționate la o distanță adecvată de la eventualele surse de contaminare cunoscute sau proiectate și construite pentru a elimina toate sursele de contaminare.

• Persoana care foloseste aparatul de foraj trebuie să se asigure că locația respectă toate condițiile specificate în permisul de forare.

Pentru o firma care se ocupa cu forarea de puturi  este importanta experiența și expertiza regionala atunci cand isi prezinta oferta. Baza de date cu informatii referitoare la  geologie si hidrologie a regiunii este o resursa valoroasa pentru companie si clienti, si sprijina capacitatea de a livra proiecte in mod constant.
Direcționarea directă a clienților, ingenuitatea și posibilitatea de a face fata cerintelor pentru a oferi cele mai bune soluții proiectelor sunt fundamentale pentru succesul continuu.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News