transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Inchirierea de corturi pentru evenimente - planuri pentru 2018

Inchirierea de corturi pentru evenimente - planuri pentru 2018

Inceputul de an este perioada perfecta pentru a face planuri de orice fel, inclusiv planuri pentru evenimente personale deosebite sau planuri pentru evenimente ale firmei, evenimente de tip business, cu diverse scopuri. In plan personal, poate fi vorba despre petreceri deosebite, aniversari, chiar si nunti - desi de obicei astfel de momente sunt planificate in Romania cu si mai mult timp in urma... dar exista si exceptii!

Daca optezi pentru o nunta la cort, nu este o problema sa planifici cu cateva luni inainte, pentru ca vei gasi mai usor locatia decat in cazul restaurantelor sau a altor sali clasice. Trebuie spus ca o nunta la cort nu este deloc o nunta in genul celor facute in mediul rural in astfel de spatii improvizate... O nunta la cort poate sa fie chic, eleganta, chiar exclusivista, premium si este chiar la moda!

Pentru companii, se pot organiza in corturi speciale diverse evenimente de zi sau de seara, in sezonul cald. Cu catering si eventual muzica live, totul va fi extrem de placut. Pot fi evenimente speciale cu taxa de participare, cu o anumita tematica (de tip cursuri, conferinte, workshop-uri), dar si evenimente cu scop de marketing, pentru angajatii din propria companie, pentru parteneri, furnizori, clienti de top etc.

In materie de corturi de inchiriat evenimente, exista solutii pentru orice plan. "Pe langa o gama variata de corturi disponibile, structurile pe care le avem sunt unicat din punct de vedere al design-ului si pot fi integrate in spatii inaccesibile altor corturi traditionale. Indiferent de natura evenimentului si provocarea spatiului, avem solutii de impact pentru orice eveniment outdoor. Puteti alege intre corturi de gradina sau corturi pentru evenimente medii sau mari, usor de amplasat pe orice tip de suprafata. In plus, sunt usor de personalizat si accesorizat in functie de tematica oricarui eveniment", se precizeaza pe TentEvent.ro.

Daca vrei sa faci un astfel de plan pentru 2018, primul pas ar fi sa te gandesti la ce ai nevoie si sa discuti cu o echipa de specialisti precum cea a firmei mai sus mentionate. Vei afla care sunt toate posibilitatile si puteti planifica mai departe impreuna.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News