transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Paza si protectie pentru locuinta si pentru spatii de afaceri

Paza si protectie pentru locuinta si pentru spatii de afaceri

Orice proprietate imobiliara vine cu privilegii, dar si cu multe riscuri si responsabilitati. Cand esti proprietar de apartament, casa / vila, cladire de birouri, spatiu comercial sau spatiu de depozitare, inainte de orice trebuie sa inchei o asigurare la o societate de profil. Asigurarea imobilului este chiar o obligatie legala in cazul spatiilor avand destinatie de locuinta, dar oricum este in avantajul proprietarului. Optional, se poate contracta o asigurare complexa, inclusiv o asigurare de raspundere civila. Asigurate pot sa fie si bunurile de pe proprietate, in anumite conditii.

Insa cel mai probabil nu doresti sa ajungi la utilizarea asigurarii, la procedura de despagubire, mai ales ca adesea exista si o fransiza si oricum nimeni nu ar vrea sa treaca printr-o astfel de experienta. Cel mai castigat este daca iti iei masuri de precautie si eviti / limitezi orice paguba. O metoda foarte buna de a face acest lucru este paza si protectia asigurata proprietatii.

Instalarea de camere de supraveghere este o idee foarte buna, mai ales in cazul caselor / vilelor si a altor proprietati individuale. Totusi, in anumite situatii, o camera de supraveghere poate fi o solutie si pentru apartamentele de bloc / spatii situate in imobile cu mai multi proprietari de de spatii individuale.

Poti sa colaborezi si cu o firma de paza si protectie, poti sa instalezi alarme, poti verifica uzual totul pe baza de camere video. Kiturile complete de camere de supraveghere pot avea senzori speciali care sa declanseze alarma. In plus, oricand exista suspiciuni de orice fel, camerele de supraveghere pot sa ofere indicii importante.

Daca ai spatii comerciale mari, camerele de supraveghere pot ajuta la identificarea hotilor si pot genera probe importante, dovezi ale infractiunilor - inclusiv ale tentativelor. Nu in ultimul rand, camerele video ii pot identifica pe angajatii care incalca regulile din contractul de munca si fisa postului sau orice alte norme legale. Mai trebuie sa spunem ca, in general, camerele de supraveghere au un rol major de preventie in sensul ca ii intimideaza pe infractori: multi renunta la a face actiuni ilegale in momentul in care observa ca proprietatea este supravegheata de camere video.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News