transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Design inedit cu tavane extensibile

Design inedit cu tavane extensibile

Cele mai creative si moderne proiecte de amenajari si design interior se bazeaza pe tehnologie, pe folosirea celor mai avansate resurse in domeniu. Astfel de elemente au devenit de fapt tot mai accesibile, deci merita luate in calcul in orice proiect.

In prezent, o idee tot mai des aleasa este integrarea de tavane extensibile. Cea mai mare varietate de solutii in acest domeniu se afla in portofoliul celor de la ApollonDesign, o companie specializata in renovare si design interior, cu o echipa cu mai mult de zece ani de experienta in vanzarea si instalarea tavanelor extensibile si accesoriilor aferente, pe piata locala.

"Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri produse profesioniste si avansate tehnologic la preturi competitive. Datorita tehnologiilor inovatoare, a materialelor folosite si echipei specializate oferim aceste produse si servicii, rapid si eficient. Esenta tuturor actiunilor noastre, de la cele mai simple la cele mai complexe tehnic este de a maximiza satisfactia clientilor. Intotdeauna ne gandim sa fim competitivi. De aceea va oferim cele mai bune preturi si produse de cea mai buna calitate", se precizeaza pe websiteul celor de la ApollonDesign.

Cea mai buna calitate a produselor din categoria de tavane extensibile este garantata de furnizorul partener, Vecta Design LTD, unul din liderii producatorilor de tavane extensibile. Exista mai multe tipuri de produse, inclusiv luminoase, acustice, modulare, de tip Stars etc.

O alegerea inspirata este si cea a tavanelor extensibile 3D. Exista tavane 3D cu diverse forme - sfere, conuri, cuburi, piramide si alte astfel de variante. Tavanele extensibile se pot monta atat in locuinte personale (case, vile, apartamente, cat si in spatii cu alte destinatii - magazine, spatii de birouri, centre comerciale, hoteluri, restaurante, sali de evenimente, clinici medicale etc.

Toate tipurile de tavane extensibile sunt foarte apreciate, inclusiv cele clasice. Sistemul de tavane extensibile Vecta Classic consta in peste 160 de diverse culori si finisaje. Avantajul principal al sistemului este instalarea usoara si rapida. Mai mult decat atat, aceste tavane extensibile se dovedesc economice si durabile si pot fi instalate fara vreo pregatire prealabila a tavanelor. Pe apollondesign.eu/ro pot fi accesate mai multe informatii despre tavanele extensibile.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News