transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Obtinere fisa medicala pentru permis de port arma in Bucuresti

Obtinere fisa medicala pentru permis de port arma in Bucuresti

O singura deplasare, o singura locatie si gata, se obtine fisa medicala necesara pentru permis de port arma in Bucuresti. Mai mult decat atat, totul se rezolva in timp foarte scurt la clinica Standard Med. Compania detine autorizatie pentru efectuarea de evaluari si de avizari medicale in vederea eliberarii certificatului medical tip pentru obtinerea sau prelungirea permisului de port arma. Astfel, cei ce doresc sa obtina permis sau care deja au permis de arma letala sau arma neletala si trebuie sa-l prelungeasca, pot rezolva partea de fisa medicala in timp util, la clinica mai sus mentionata.

A avea o arma este evident atat privilegiu, cat si responsabilitate. Tocmai ca masura de protectie pentru intreaga societate, orice posesor de arma trebuie sa dovedeasca faptul ca este apt medical in acest sens.

Pentru a se putea elibera fisa medicala port arma, persoana interesata trebuie sa beneficieze mai intai de toate consultatiile prevazute de legislatie: medicina interna, ORL, oftalmologie, chirurgie / ortopedie, neurologie, psihiatrie. Interesant este ca, la clinica Standard Med din Bucuresti, toate aceste specializari medicale sunt disponibile in acelasi interval orar. Altfel spus, clientul trebuie sa faca doar o vizita, va beneficia de toate consultatiile foarte repede.

Avizul psihologic se obtine / se vizeaza in cadrul aceleiasi vizite. Certificatul medical se elibereaza de catre doctorul coordonator, cu stampila institutiei autorizate, in aceeasi zi in care s-a facut vizita pentru toate consultatiile. Clinica isi respecta astfel deplin clientii, stie cat de valoros este timpul fiecarei persoane.

Fisa medicala port arma astfel eliberata are o valabilitate de sase luni din momentul la care s-au efectuat analizele medicale de port arma. La fiecare cinci ani, conform legislatiei din tara noastra, permisul de port arma trebuie reinnoit, deci implicit analizele medicale trebuie sa fie facute din nou pentru a se verifica starea de sanatate a persoanei in cauza. Atunci cand se prelungeste permisul de port arma, fisa medicala port arma va face referire doar la urmatoarele specializari: ORL, oftalmologie, neurologie si psihiatrie, deci procesul este oarecum mai simplu si chiar mai rapid decat la momentul in care permisul este acordat prima data.

Pe websiteul celor de la clinica Standard Med din Capitala pot fi obtinute mai multe informatii despre procedura, legislatie, dar si tarife fisa medicala port arma.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News