transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Repatriere decedati din Europa, inclusiv din Franta

Repatriere decedati din Europa, inclusiv din Franta

Nu sunt foarte multe firme in Romania care pot asigura repatriere decedati din Europa in conditii exceptionale. Daca ne referim la repatriere decedati franta, aici lucrurile sunt si mai... exclusiviste: exista o singura companie de servicii funerare in Bucuresti autorizata in Franta pentru repatriere decedati, pentru transport decedati catre Romania. Aceasta este Funerare Rainbow Dorobantu, deja un brand cu notorietate in Capitala.

"In situatia in care va confruntati cu un deces al unei rude aflate peste hotare, este posbil ca intreg procesul de repatriere sa vi se para un lucru greu de realizat. Si chiar este daca nu cunosti legile si regulile tarii respective, pe care trebuie sa le respecti intr-o astfel de situatie. Pentru a va veni in ajutor firma noastra va pune la dispozitie servicii funerare complete pentru a putea aduce la bun sfarsit operatiunea de repatriere", spun oficialii companiei. Aceasta este de fapt metoda moderna in zilele noastre, cand vrei sa rezolvi lucrurile rapid si sigur, fara stres si fara efort, deci 100% eficient.

Pentru a primi autorizatie speciala, o firma ce ofera repatriere decedati din Franta trebuie sa aiba dotari speciale, sa respecte cele mai inalte standarde in acest domeniu. Cu autoturisme funerare dotate cu sisteme de refrigerare, transportul trebuie asigurat in conditii excelente din punct de vedere igienic, sanitar, estetic.

Pentru returnarea acasa a persoanei trecute in nefiinta, se poate opta pentru repatriere pe cale rutiera sau pentru repatriere pe cale aeriana. De asemenea, exista si varianta in care decedatul este incinerat in tara unde a intervenit decesul, mai departe asigurandu-se repatrierea recipientului cu cenusa.

"Desi majoritatea familiilor opteaza pentru transportul terestru, noi va punem la dispozitie si varianta de repatriere pe cale aeriana. In acest context, avem incheiate contracte cu companiile aeriene care se pot ocupa in caz de solicitare. Recomandam insa prima varianta, aceasta fiinda mai rapida si mai convenabila ca si costuri", mai spun cei de la Funerare Rainbow Dorobantu.

Transport funerar franta se poate asigura, la cerere, din orice localitate din Franta, de exemplu din Paris, Lille, Lyon, Bordeaux sau Marseille. Mainile utilizate pentru transport sunt masini autorizate si omologate in baza legislatiei aflate in vigoare.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News