transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Ce poate include un pachet funerar printr-o firma specializata

Ce poate include un pachet funerar printr-o firma specializata

Cel mai probabil este un subiect neplacut, insa necesar, caci se refera la ceva ce face parte din viata oricarui om si a oricarei familii: decesul si inormantarea. Cand apare momentul nedorit, exista o multime de elemente ce trebuie organizate, de la achizitii de produse pana la fel de fel de servicii absolut necesare. Partea buna este ca acum, in societatea moderna, astfel de griji pot fi externalizate catre firme de pompe funebre - servicii funerare in Bucuresti.

Ce poate include un pachet funerar printr-o firma specializata? O multime de elemente! Ba mai mult, exista pachete cu cost zero, pe baza talonului de pensie. Astfel, prin serviciile de asigurari sociale, practic totul este inclus, de la A la Z, rezultand lipsa unui impact financiar negativ pentru familia indurerata.

Pachetul funerar include sicriu, cruce din lemn, imbracaminte sicriu, perna si voal. Orarul mare, orarul mic, inscriptionarea crucii, capitonaj capac, prosoape pentru preot si dascal, dar si prosoape, batiste lumanari batiste in numarul necesar de bucati - iata alte necesitati incluse in pachet.

Reprezentantii companiilor de profil s-au gandit de fapt la fiecare aspect, de la coliva, colaci si pachete alimentare, la banuti pentru batiste, lumanare toiag, doliu usa, doliu piept (25 de bucati), ace gamalie, candele, carbune, tamaie. Astfel, toate obiceiurile sunt respectate, iar clientii nu mai trebuie sa faca drumuri in plus in diverse locuri si nici sa depuna efort pentru realizarea unor elemente pe cont propriu.

Sa nu uitam partea de servicii de baza in pachetul funerar: transport sicriu la domiciliu, toaletare decedat, asezare decedat in sicriu, doctor constatare deces, eliberare certificat constatator al decesului, medic imbalsamare, eliberare certificat de imbalsamare, certificat de deces, acte necesare inhumarii, transport biserica si transport la cimitir. Lista completa de servicii si de produse astfel selectate in pachetele funerare poate fi vizualizata direct online. Pentru intrebari sau consultanta specializata, reprezentantii firmelor de profil pot fi contactati inclusiv la telefon.

Detalii: https://funerare-rainbow-dorobantu.ro/

Cititi mai multe articole din arhiva Play News