transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Produsele pentru bebelusi - o nisa de succes in e-commerce

Produsele pentru bebelusi - o nisa de succes in e-commerce

Se stie foarte bine faptul ca e-commerce-ul are marele avantaj de a economisi nu doar bani, ci mai ales timp pentru beneficiarii comenzilor de produse si servicii. Spre deosebire de modalitatea traditionala de shopping, cumparaturile online nu implica deplasare pana la magazin, caci magazinul vine la tine, oriunde te-ai afla. Mai intai interactionezi cu platforma de e-commerce, alegand produsele dorite - si poti face acest lucru chiar si cand esti in miscare, daca folosesti un dispozitiv mobil de acces la internet. Apoi, comenzile in sine vin la tine, la orice adresa doresti (chiar si la locul de munca), prin intermediul firmelor de curierat rapid.

Una dintre nisele de mare succes in e-commerce este cea cu produse dedicate bebelusilor - scutece, cosmetice, jucarii, produse de ingrijire, chiar si diverse aparate si accesorii, inclusiv pentru mame. De ce un asemenea interes pentru aceasta categorie? Simplu de explicat! Chiar si persoanele care in general nu obisnuiau sa cumpere produse online ajung sa observe, la aparitia unui copil mic in familie, cat de multe beneficii aduce acest canal de achizitii.

Principalul argument este economia de timp: ingrijirea bebelusului solicita mult timp, iar a merge cu el prin magazine, regulat, nu este o solutie prea buna. Astfel, sa primesti produsele dorite direct acasa este varianta ideala. In plus, vei face shopping in momentele in care bebelusul doarme - nu mai depinzi de programul magazinelor.

Iata spre exemplu categoria de cantare bebelusi, foarte populara in randul celor ce au devenit de curand parinti. Se recomanda cantarirea bebelusului cat mai des, chiar zi de zi in primele luni de viata.

"Pentru ca acest gest important sa se desfasoare in cele mai bune bune conditii este recomandat sa folositi un cantar special conceput pentru bebelusi. Acesta sesizeaza si cele mai mici fluctuatii ale greutatii si ofera protectie maxima in timpul procesului de cantarire. Astfel de un astfel de obiect au nevoie tot parintii care se considera responsabili si-si doresc doar ceea ce este mai bun pentru micutul lor", se mentioneaza pe Recomandari-specialisti.ro, website specializat in recomandari de shopping.

Iata asadar cum nu mai este nevoie sa iesi din casa special pentru a merge la medicul de familie ori la pediatru, pentru a cantari bebelusul. Cu shopping online, iesi din casa doar de placere, la plimbare ori pentru a rezolva alte chestiuni din viata de zi cu zi.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News