transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Cum aleg pariorii competitiile pentru biletul zilei

Cum aleg pariorii competitiile pentru biletul zilei

Conform analizelor si datelor furnizate in general in media de catre agentiile de pariuri sportive din Romania si de catre comunitatile pasionatilor de pariuri online, romanii sunt in general interesati de fotbal si mai ales de competitiile de top.

Astfel, UEFA Champions League si UEFA Europa League sunt mereu in prim-plan, urmate de cele mai importante campionate europene nationale: La Liga (Spania), Premier League (Anglia), Bundesliga (Germania) si Serie A (Italia). Formatii precum FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Bayern Munchen, Juventus, Inter, Lazio sau AC Milan sunt in mod traditional prezente in biletul zilei.

Exista si o "exceptie" de la regula: campionatul local de fotbal, Liga I, atrage pariorii in mod constant, in ciuda faptului ca fotbalul romanesc nu reuseste sa impresioneze decat foarte rar la nivel european sau global. Interesul pentru Liga I este insa firesc, bazandu-se pe apropierea romanilor fata de fotbalul local. Meciurile din Liga I atrag multa pasiune, iar romanii pot chiar asista la aceste partide in tribune, pe arenele unde se disputa.

Acelasi lucru se observa si atunci cand sportivi romani ajung sa inregistreze performante in diverse competitii de top. Fie ca este vorba despre tenis, baschet, handbal, box sau competitii olimpice precum gimnastica sau canotajul, brusc interesul pentru a paria pe romanii care ies in evidenta creste considerabil. Un bun exemplu este evolutia recenta a Simonei Halep in tenisul intenational, in ultimii ani.

Desi exista in mediul offline atat de multe case de pariuri sportive, tot mai mare succes este inregistrat si de operatorii de jocuri de noroc online. Exista numeroase branduri licentiate in Romania, unde romanii pot activa in mod absolut legal. De asemenea, exista multe site-uri romanesti si straine care promoveaza pariurile sportive, atat in ceea ce priveste case de pariuri locale, cat si altele ce activeaza pe diferite piete - de exemplu site-ul cod-bonus.org.

Pariorii trebuie sa actioneze mereu cu atentie, astfel incat sa respecte legislatia tarii in care au rezidenta fiscala. Romanii pot juca doar la operatori online licentiati in Romania. Cei cu rezidenta fiscala in alte tari trebuie sa respecte legislatia din tarile respective. Oricum, ca forma de protectie, in Romania accesul pe website-urile operatorilor de jocuri de noroc online fara licenta locala este blocat in mod automat de providerii de servicii de internet, asadar riscul de a incalca legea este minim pentru pasionatii de pariuri din tara noastra. Nu trebuie ignorate nici recomandarile cu privire la echilibrul general in joc, astfel incat dependenta sa fie evitata categoric.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News