transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Incepe pregatirea sezonului 2017 pe litoralul romanesc

Incepe pregatirea sezonului 2017 pe litoralul romanesc

Mai sunt doar cateva luni pana la 1 mai, data la care se deschide oficial sezonul estival 2017 pe litoralul romanesc. Chiar daca multe unitati de cazare si alimentatie publica incep cu adevarat activitatea la finalul lunii mai / inceputul lunii iunie, oricum este deja timpul pentru finalizarea planurilor de dezvoltare, reamenajare, retehnologizare in horeca.

Prima parte a anului este ideala pentru stabilirea planului "de atac", pentru identificarea tuturor oportunitatilor, astfel incat in perioada aprilie - mai planul sa fie cu adevarat implementat. In materie de echipamente horeca, orice comanda este bine sa fie facuta din timp, pentru a se evita situatia in care stocurile furnizorilor nu sunt suficiente si produsele dorite ar intarzia fata de momentul dorit.

In plus, indiferent de echipamentele necesare, planul poate avea nevoie si de finantare. Unii furnizori de top din horeca ofera si astfel de facilitati, in conditii foarte bune. Pentru plata in rate, se poate apela inclusiv la sistem leasing, eventual prin companii specializate active pe piata. Bancile pot fi de asemenea parteneri comerciali apropiati, insa trebuie studiate cu atentie toate conditiile, garantiile necesare, dobanzile si comisioanele.

Se pot cumpara echipamente de bucatarie, de exemplu cuptoare, marmite, malaxoare, oale si multe altele. Exista produse profesionale pentru orice tip de afacere din horeca: restaurante, hoteluri, baruri, cafenele, fast-food-uri, patiserii, cofetarii, unitati care produc gogosi sau covrigi. A colabora cu o firma specializata in furnizarea de echipamente profesionale horeca este varianta ideala inclusiv datorita consultantei ce poate fi oferita chiar gratuit.

Mai ales daca vorbim de o afacere la inceput de drum, se pot alege din start cele mai eficiente si sigure solutii, fara compromisuri. Daca este cazul unei afaceri active si in sezoanele precedente, se pot gasi solutii perfecte pentru retehnologizare, pentru upgrade care sa se resimta inclusiv in ceea ce priveste gradul de satisfactie al clientilor si, evident, incasarile consemnate zi de zi.

In 2016, cifrele au aratat foarte bine in afacerile de pe litoralul romanesc, de la Mamaia si pana la Vama Veche, in toate statiunile de la Marea Neagra. Pentru 2017 se asteapta de asemenea venituri foarte bune din activitatile economice din sfera horeca.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News