transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

De ce online este mai simplu decat offline in e-commerce

De ce online este mai simplu decat offline in e-commerce

Comertul este una dintre ramurile cele mai dezvoltate in economia romaneasca si unul dintre domeniile in care antreprenoriatul se misca cel mai bine. Este pana la urma esenta capitalismului sa cumperi si sa vinzi cu un adaos comercial, eventual sa intri si in zona de productie si sa asiguri intreg lantul de la fabricare la vanzare catre clientul final. Pentru a putea sa-si "cuceresti" consumatorii, trebuie sa lupti intr-un mediu concurential si sa ai o strategie de marketing de succes.

In mediul offline, depinzi de foarte multi factori. Spre exemplu, daca nu ai ales inspirat un anumit spatiu, este posibil ca succesul sa fie imposibil, caci nu esti la locul potrivit, oricat de bine te-ai promova. In plus, offline poti avea costuri atat de mari, incat ar putea anula vanzarile bune (intr-un mall, spre exemplu).

In schimb, online ai - teoretic - o audienta imensa, ce poate fi locala, nationala sau chiar globala, in functie de piata pe care doresti sa activezi. Ai costuri mici si oportunitati enorme. Cu o mica echipa si cu o strategie de succes, poti ajunge la vanzari incredibil de mari, te poti compara cu mari magazine offline ce au avut la baza investitii imense. Ceea ce poti face in online cu mii - zeci de mii de euro, in offline ar putea presupune sute de mii de euro.

Pe langa alte elemente, diferenta intre succes si esec este facuta pe internet de partea de seo. Orice magazin online are nevoie de optimizare pentru motoarele de cautare, cea mai eficienta metoda de promovare. Practic, trebuie sa fii acolo cand potentialii clientii te cauta; iar un potential client care cauta produsele vandute de tine si ajunge in magazinul tau, cel mai probabil se va transforma intr-un client, deci va genera o vanzare.

Este indicat sa colaborezi cu o firma specializata in servicii de optimizare seo in Bucuresti sau in alte orase, in functie de zona in care activezi. Atentie insa, vorbim de online, deci in principiu poti colabora si la distanta cu astfel de specialisti. Daca ai gasit in Bucuresti o companie cu experienta, nu conteaza daca sediul tau offline este in Constanta sau Iasi, cel mai probabil ai putea gasi modalitati prin care sa beneficiezi de respectivele servicii seo si sa iti asiguri lansarea si dezvoltarea in comertul electronic.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News