transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Cum sa iti rezervi un pachet perfect de servicii de turism

Cum sa iti rezervi un pachet perfect de servicii de turism

Agentiile de turism sunt foarte interesate in a oferi pachete de turism care includ transport, cazare, eventual si mancare, divertisment si alte servicii. Interesul pentru asemenea pachete este foarte mare din partea turistilor, mai ales cand acestia doresc sa calatoreasca in strainatate. Motivul principal este comoditatea - este mai simplu sa iei totul la pachet. Este insa mai ieftin? In foarte multe cazuri pretul mai mic este doar o aparenta, caci selectarea serviciilor "de la sursa" se poate dovedi o afacere mai buna.

Mult mai inteligent este sa urmaresti astfel de pachete la agentiile de turism si, acolo unde este posibil, sa calculezi alternativa cumpararii respectivelor servicii in mod independent. Astfel, rezervi biletele de avion direct de pe website-ul companiei de zbor. Mai departe, cauti cazare atat pe website-urile hotelurilor prezentate in ofertele agentiilor de turism, cat si pe website-urile specializate in servicii de booking.

Daca este vorba despre bilete la evenimente si alte servicii speciale, poti de asemenea sa cauti online. Pentru mobilitate maxima in calatorie, ideal este sa inchiriezi o masina. Turistii straini care vin in Romania procedeaza adesea asa, bucurandu-se de preturile mici. Se cauta spre exemplu rent a car iasi sau Bucuresti si se gasesc rapid oferte extrem de atractive in domeniul inchirierii de masini.

De fapt, posibilitatea de a face pe cont propriu pachete de calatorie este ideala si in cazul calatoriilor in tara. Daca mergi in Transilvania, cauti azare, precum si alte excursii si servicii optionale, direct pe internet. Daca mergi in zona de nord-est a tarii, gasesti hoteluri la preturi foarte bune, precum si inchirieri masini iasi astfel incat sa te poti misca liber in zona si sa vizitezi cele mai frumoase locuri din regiunea Moldovei.

Sistemul de rent a car iti permite de asemenea sa economisesti bani prin faptul ca te poti caza la pensiuni cu preturi foarte mici, chiar daca acestea sunt mai departe de zonele "premium" unde probabil ca vei petrece mai mult timp pe durata zilei. In functie de cate persoane sunteti si de stilul de calatorie pe care il doriti, se poate rezerva o masina din clasa mini, se poate merge chiar pe o masina cu mai multe locuri sau, de ce nu, se poate experimenta luxul si confortul sport la bordul unei masini de tip limuzina sau SUV.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News