transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Transport international de... pisici, in conditii sigure

Transport international de... pisici, in conditii sigure

Nu este usor sa-i faci pe plac unei pisici in unele momente... desi o portie din mancarea favorita ajuta mult! In acelasi timp, pisicile iti solicita destul de putin timp, spre deosebire de un caine. Pisicile isi doresc confort, ceva iubire (cand au ele dispozitia necesara), hrana si curatenie in ladita cu nisip. In rest, se poate spune ca se descurca singure.

In materie de transport, pisicile sunt destul de pretentioase. Adevarul este ca cele mai multe pisici prefera rutina si nu sunt interesate de calatorii in afara spatiului lor cunoscut. Cand totusi o calatorie este necesara din diverse motive, este nevoie de multa atentie la detalii. Dincolo de posibilitatea de a stresa pisica, neatentia poate aduce si probleme mult mai grave, in materie de sanatate si siguranta.

Pentru transport international de pisici exista o companie specializata. Cu sediul in Bucuresti, Sos. Viilor 96, Sector 5, aceasta are experienta indelungata in transportarea pisicilor in conditii sigure in tari europene precum Ungaria, Austria, Germania, Franta, Belgia, Olanda sau Marea Britanie. Pisica ta trebuie sa ajunga la Viena, Londra sau Paris? Poti gasi detalii despre transport pisici international pe website-ul www.transport-pisici.net.

"Functionam conform legislatiei romanesti si europene si respectam cele mai inalte exigente in domeniu, pentru ca animalele transportate sa fie mereu in siguranta. Avem autorizatie de transport special de animale vii acordata de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor", se mentioneaza in sursa citata mai sus.

Compania de transport international de animale de companie are masini special dotate in acest sens, precum si personal specializat - atat soferi, cat si ingrijitori / insotitori pentru animale. Fiecare pisica transportata va fi tinuta in cusca ei, fara a avea posibilitatea sa interactioneze cu alte animale. In plus, custile sunt bine ancorate in masinile speciale si ofera pisicii spatiul necesar pentru o calatorie cat mai confortabila. Pisicile primesc hrana si apa, ba chiar un anumit tip de hrana, conform cerintelor stapanilor (se stie ca pisicile sunt destul de capricioase la acest capitol, plus ca unele pot avea anumite recomandari de la medicul veterinar).

Pe https://www.facebook.com/transport.pisici.international si https://twitter.com/TransportPisici pot fi citite in mod regulat noutati din domeniu, informatii despre noi transporturi programate si alte date utile pentru toti posesorii de pisici.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News