transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Animalele de companie, rasfatatele familiei

Animalele de companie, rasfatatele familiei

Atitudinea romanilor fata de animalele de companie s-a schimbat mult in ultimii ani. De fapt, animalele nu mai au rol functional (paza, prindere soareci etc), ci doar acest rol de companie - bucurie, relaxare, miscare, anti-stres. Astfel, acasa si chiar in concediu, animalele de companie sunt in general rasfatatele familiei: nu au mai niciodata obligatii (eventual doar "sa se poarte frumos"), ci numai drepturi.

Animalele de companie sunt preferate de familiile cu copii, dar nu numai. Exista chiar si familii unde... animalele sunt de fapt in rolul copiilor - situatie tot mai des intalnita. Astfel, rasfatul pentru caini si pisici (sau chiar si alte animale de companie) atinge cote maxime. In viata de zi cu zi, este relativ usor sa ai grija de animalele tale de companie, mai ales ca ai acces la o multime de produse si servicii dedicate. In orice hipermarket sau chiar supermarket gasesti hrana si accesorii pentru caini si pisici, iar aproape de casa ai cu siguranta un cabinet veterinar si poate si un salon de cosmetica pentru animale.

Ce faci insa cand ai o situatie speciala, iar animalul tau de companie are nevoie de transport pe o distanta lunga sau foarte lunga? Poti sa apelezi la o firma de transport international animale de companie, asa cum este cea a carei prezentare poate fi accesata la adresa www.transport-animale.net. Nu conteaza ca ai de trimis un animal in Amsterdam, Budapesta, Paris, Bruxelles, Londra sau in alta localitate mai mica din tari europene. Cainele sau pisica va ajunge in conditii foarte bune, caci reprezentantii companiei stiu ca transporta fiinte vii si nu marfa! Asadar, grija pentru micile necuvantatoare este maxima!

Fiecare detaliu este pus la punct, asa ca masinile de transport sunt masini speciale, pentru transport tip 2 si autorizate traces. Exista instalatie de climatizare automata - oricat de frig sau cald ar fi afara, in interior este temperatura ideala pentru animalele de companie. Firma care asigura transportul international al cainilor si pisicilor are autorizatie veterinara pentru transportul special al animalelor vii, primita de la Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. Asadar, sunt respectate integral legile romanesti si europene, dar si cele mai inalte standarde internationale in transportul animalelor de companie pe distante lungi.

Firma de transport international de animale de companie este usor de gasit si pe retelele de socializare, de exemplu pe Facebook (www.facebook.com/transport.animale.europa) si Twitter (https://twitter.com/TransporAnimale). Sediul fizic al firmei este in Bucuresti, Sos. Viilor 94, Bl. CFR, Sc. C, Et. 2, Ap. 4, Sector 5. Informatii de contact se pot obtine de pe website-ul mai sus mentionat. Pentru intrebari sau rezervari se pot transmite mesaje online sau pe email ori se poate discuta direct la telefon 0774.511.516.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News