transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Transport international pentru cel mai bun prieten al omului

Transport international pentru cel mai bun prieten al omului

Oricine stie ca cel mai bun prieten al omului este cainele. Invatam acest lucru inca din copilarie. Cei care au un astfel de animal dezvolta cu acesta o relatie de prietenie apropiata, bazata de un nivel foarte mare de incredere reciproca. In trecut, cainele era mai degraba un animal util - pentru paza si vanatoare. Astazi, cel mai des este prezent in casa omului ca prieten (inclusiv prieten al copiilor). Desigur, in continuare cainele poate sa fie un paznic veritabil, mai ales daca vorbim despre cainii de statura medie si mare.

Pentru caine, omul cauta sa gaseasca mereu hrana de calitate, dar si servicii de calitate. Nu intamplator exista (in mediul urban) atat de multe cabinete veterinare, saloane de cosmetica pentru animale, petshopuri, farmacii veterinare etc. In lumea moderna, cainele are un statut privilegiat - la fel ca si alte animale de companie, de fapt. Totusi, cainele este cel in care omul are o incredere deosebita, caci s-a dovedit faptul ca un caine isi iubeste stapanul profund si ii este extrem de fidel acestuia.

Mai nou, in Romania exista si o companie care ofera transport international pentru cel mai bun prieten al omului. Este vorba despre cei de la www.transport-caini.net, care ofera servicii specializate pentru transportul cainilor din Romania catre tari precum Ungaria, Franta, Germania, Austria, Marea Britanie, Olanda sau Belgia si retur. Nimic nu este improvizat, totul este prevazut pentru o calatorie sigura a cainilor pana la destinatie.

"Firma noastra a investit in logistica, avand in prezent doua masini pentru transport tip 2 si autorizate traces, conduse de 4 soferi care au certificate de competenta pentru a conduce vehiculele rutiere care transporta animale vii. Acestora li se alatura 2 insotitori ce au drept principala sarcina sa acopere toate nevoile animalelor de companie pe durata transportului", se precizeaza pe website-ul mai sus amintit.

Pana la destinatie, cainii au parte de soferi, dar si de ingrijitori care se asigura ca animalelor nu le lipseste nimic - pana si o mangaiere sau o vorba blanda de fiecare data cand este cazul. Cainii au parte chiar si de plimbari in lesa, in functie de ceea ce este stabilit alaturi de posesorii acestora. Masinile sunt dotate cu sistem de climatizare, deci transportul cainilor se realizeaza fara probleme in orice anotimp - nu conteaza ca este o zi torida de vara (ca in prezent) sau o zi geroasa de iarna, asa cum se intampla mai ales in nordul Europei.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News