transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Semnalizare si branding cu ajutorul literelor volumetrice luminoase

Semnalizare si branding cu ajutorul literelor volumetrice luminoase

In orice domeniu de afaceri, mai ales in zona de comert, semnalizarea si brandingul sunt esentiale. Dar pana la urma nu este vorba numai despre business sau cel putin nu neaparat in modul in care percepem in general afacerile. Spre exemplu, un club sportiv, poate chiar o organizatie non-profit, poate avea de asemenea nevoie de semnalizare si branding pe fatada spatiului pe care il ocupa.

In orice astfel de caz, utilizarea de litere volumetrice este o varianta excelenta. O varianta economica este alegerea de litere volumetrice 2D, din polistiren expandat sau extrudat, din PVC expandat sau FOREX cu diferite grosimi de la 3 mm - 15 mm, ori chiar din plexiglas transparent ce poate fi colorat, satinat sau mat - prin aplicarea diverselor tipuri de autocolant.

Pentru un plus de eleganta se pot alege insa literele volumetrice iluminate din inox, litere volumetrice din alama si litere volumetrice din cupru. "Literele volumetrice din inox au un aspect impecabil si este modul ideal prin care numele firmei dumneavoastra sau orice alt text iese in evidenta", se precizeaza pe website-ul unei firme de profil - www.litereluminoase.eu.

Aceste litere volumetrice pot deveni litere luminoase prin adaugarea unui sistem de iluminare, de exemplu cel pe baza de LED-uri, care are avantajul major de a fi extrem de economic in ceea ce priveste consumul de energie electrica pe parcursul utilizarii. Mai mult decat atat, conform website-ului mai sus mentionat, exista si posibilitatea de a realiza jocuri de lumini sau iluminarea in mai multe culori simultan, obtinandu-se astfel nuante deosebite.

La comanda se pot realiza diferite tipuri de litere 3D din alama cu aspect invechit sau perfect luciose. Acestea au un impact deoasebit, "fiind modul ideal prin care logoul companiei dumneavoastra sau orice alt text iese in evidenta", mai spun cei de la CFC Design, un brand cunoscut pe segmentul de litere volumetrice luminoase din judetul Iasi si din imprejurimi.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News