transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Lucruri bine de stiut despre hranirea bebelusului

Lucruri bine de stiut despre hranirea bebelusului

Cei mai multi dintre noi ajung la un moment dat sa se "trezeasca" in calitatea de parinte. Chiar daca ai cam 9 luni sa te pregatesti pentru asta, mereu ai lucruri de invatat - si o vei face mai ales pe parcurs, experimentand. Totusi, informarea este esentiala. Cei care observa ca in magazine si farmacii exista rafturi multe cu formule de lapte chiar si pentru bebelusi aflati la cele mai fragede varste nu trebuie sa uite ca exista un singur aliment "perfect" pentru cei mici: laptele matern.

Gasesti online o multime de sfaturi cu privire la alaptare. Te vor invata inclusiv moasele / asistentele / medicii si poti cere recomandari si de la alte persoane de sex feminin din familia ta (mama, bunica, matusa...). Este foarte important ca bebelusul sa fie alaptat cat mai curand dupa nastere si apoi acest proces sa fie facut regulat, chiar din 2 in 2 ore.

Exista o controversa in societate cu privire la alaptarea in public, insa autoritatile din tarile dezvoltate incearca sa protejeze dreptul femeii (si al copilului) de a face acest lucru. Mai mult decat atat, numeroase organizatii incearca sa educe oamenii in acest sens. Trebuie mentionat ca in anumite tari (de exemplu in Austria) exista chiar trenuri dotate cu compartimente speciale pentru femeile care alapteaza - oferindu-le astfel confort si intimitate.

Chiar si in momentul in care se foloseste biberonul, acesta trebuie sa pastreze elementele naturale ale procesului de alaptare. "Biberonul Natural este cel mai inovator si mai avansat biberon al nostru. Este prevazut cu o tetina larga, dupa forma sanului, pentru ca hranirea cu biberonul sa fie cat mai asemanatoare cu hranirea la san", se precizeaza aici, pe philips.ro. Tot pe acest website pot fi gasite multe produse utile in hranirea copilului mic, din gama Philips Avent - una dintre cele mai apreciate in domeniu, la nivel mondial.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News