transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Servicii de cosmetica pentru animalele de companie, la Mobile Vet

Servicii de cosmetica pentru animalele de companie, la Mobile Vet

Un cabinet veterinar de incredere ofera servicii complete, dincolo de cele ce tin in mod direct de actul medical. Altfel spus, ca posesor de animal de companie, iti doresti un loc in care sa stii ca vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru cainele sau/si pisica ta. Un astfel de loc "all inclusive" este cabinetul veterinar Mobile Vet, care isi asteapta clientii cu servicii de cea mai buna calitate, la preturi corecte.

Servicii veterinare inclusiv la domiciliu, ambulanta veterinara non-stop, consultatii, tratamente, analize medicale, interventii chirurgicale, internari, ecografii, electrocardiograma, radiografii, vaccinari, deparazitari, terapie intensiva, implantare microcipuri, eliberare pasaport UE, Inregistrare RECS, farmacie veterinara, pet taxi, cosmetica veterinara, taxi animale, pet shop - iata paleta completa de servicii oferite de Mobile Vet, una dintre clinicile veterinare de top din Bucuresti.

Unul dintre segmentele care atrage tot mai multi solicitanti este cel de cosmetica pentru caini si pisici, prezentat aici. De la spalat si toaletat (toaleta urechilor, gherutelor si vidarea glandelor) si pana la frizerie canina/felina de necesitate la domiciliu, toate aceste servicii sunt asigurate la cele mai inalte standarde. Posesorii de pisici stiu cat de complicat foarte fi uneori sa tai unghiile unei pisici sau sa ii cureti urechile... cu totul altfel este cand apelezi la profesionisti. "Misiunea" va fi indeplinita cu succes, fara incidente.

"Orice blanita incalcita va mentine caldura si umiditatea, ducand la mirosuri neplacute, roseata si iritatii ale pielii. Pentru a evita aceste lucruri este recomandata toaletarea regulata a animalului. O blana deja incalcita este dificil, chiar imposibil de descurcat prin periere, chiar si de un frizer profesionist dintr-un salon de cosmetic. In acest caz, blana trebuie tunsa. La clinica veterinara Mobile Vet oferim servicii complexe de cosmetica veterinara care, pe langa un aspect placut, contribuie la starea generala de sanatate a animalului dumneavoastra. Suna pentru programare! 0768.893.893 sau 0728.522.255", este indemnul reprezentantilor Mobile Vet.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News