transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Cine are cu adevarat cele mai mici preturi

Cine are cu adevarat cele mai mici preturi

Daca vizualizam / ascultam / citim cu atentie reclamele magazinelor, vom observa ca toate promit cele mai bune preturi. Cine ofera insa cele mai mici preturi la produsele pe care le doresti? Adevarul este ca majoritatea magazinelor (daca nu chiar toate), online si offline, aplica urmatoarea strategie: mare parte dintre produse sunt disponibile la preturi medii (la nivelul pietei, cu foarte mici variatii), 10-20% dintre articole sunt propuse la preturi foarte mici (eventual in campanii promotionale) si inca 10-20% dintre produse au indicate preturi mari (peste nivelul mediu al pietei).

Astfel, in calitate de client, este greu de fapt sa te bucuri mereu de cele mai mici costuri, caci vei avea tentatia de a cumpara din acelasi loc mai multe produse, atat timp cat ai observat o promotie. Ce magazin are cele mai mici preturi? Nu exista un magazin care sa poata oferi o astfel de politica, pentru ca... ar intra in faliment. Daca vrei sa profiti cu adevarat de preturi mici mereu, singura sansa este sa le compari. Din fericire pentru magazine, clientii nu prea pot face acest lucru (ar irosi timp enorm de mult). Totusi, in cazul cumparaturilor online, exista metode "smart" de shopping: utilizarea unor instrumente de comparare automata a preturilor.

Poti accesa www.myieftin.ro, unul dintre cele mai noi website-uri ce te ajuta la shopping. Cu un design simplu si placut si cu diverse functii gandite in interesul utilizatorului final (al clientului din magazine), portalul permite cautarea in categorii, dar si cautarea directa a produselor dorite. Mai departe, alegi magazinele care au preturile cele mai mici si vezi exact care conditii te avantajeaza in mod concret. Trebuie sa fii atent la costurile de livrare, dar si la alte aspecte - garantie, timp de livrare, alte servicii post-vanzare care iti pot fi utile.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News