transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

RCA la tine acasa, in cel mai simplu mod

RCA la tine acasa, in cel mai simplu mod

Vremurile in care trebuia sa cauti prin oras o agentie de asigurari pentru a incheia o polita RCA pentru masina ta nu mai sunt de actualitate. In prezent, ai la dispozitie o modalitate mult mai simpla: agentia vine la tine acasa. Evident, totul se intampla online. Accesezi website-ul www.rcalatineacasa.ro si poti incheia repede si simplu o asigurare RCA, dar si una Casco. Daca ai nevoie, poti sa-ti asiguri si locuinta - polita obligatorie si eventual o asigurare facultativa, pentru riscuri suplimentare si pentru o valoare mai mare a politei. Primesti in format electronic asigurarea, dar si in format fizic, acolo unde este cazul, prin curier, in maxim 24 - 48 de ore, oriunde in Romania.

Nu mai este nevoie sa te deplasezi, ai nevoie doar de cateva minute pentru a completa datele si pentru a plati asigurarea asa cum preferi. Cel mai simplu este sa achiti online cu cardul, caci te bucuri de siguranta maxima garantata de procesatori online de incredere. Mai mult decat atat, daca esti posesor de card de credit CardAvantaj de la Credit Europe Bank, ai posibilitatea de a plati in rate egale fara dobanda. Detalii in acest sens gasesti pe website.

Chiar daca legislatia din Romania ii obliga pe soferi sa incheie doar o asigurare RCA, este mai mult decat recomandat sa fie semnata si o asigurare Casco. Pe website-ul rcalatineacasa.ro te bucuri de avantaje suplimentare: "Pentru polita de asigurare Casco cumparata online, primiti CADOU 100 lei sub forma unui tichet. Asigurarile Casco comandate online sunt livrate de catre noi oriunde in tara, fara costuri suplimentare in maxim 24 ore", se precizeaza in sursa citata mai sus. In anul 2016, poti sa gasesti cele mai bune tarife RCA si Casco, indiferent de firma de asigurari unde doresti sa-ti inchei politele, gratie parteneriatelor pe care le are compania AUST INSURANCE Broker de Asigurare, cea care administreaza rcalatineacasa.ro.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News