transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Comerciantii trebuie sa se pregateasca in mod special pentru perioada Sarbatorilor de iarna

Comerciantii trebuie sa se pregateasca in mod special pentru perioada Sarbatorilor de iarna

Sarbatorile de iarna sunt motiv de bucurie pentru toti, dar... cu atat mai mult pentru comercianti, care isi pot mari substantial vanzarile si incasarile la final de an. Luna decembrie este de maxima importanta in retail. Multe companii au o politica speciala prin care nici nu ofera concedii in aceasta perioada, tocmai pentru ca au nevoie de toate resursele umane posibile, pentru a face fata fluxului ridicat de clienti.

Comerciantii trebuie sa se pregateasca pentru perioada Sarbatorilor de iarna (practic toata luna decembrie) cu stocuri consistente, strategii de marketing si... consumabile. De la sacose si pana la hartie pentru bonurile de la casa de marcat si pentru cele de la POS, toate trebuie sa fie in stocul de rezerve, mai ales ca unii furnizori nu au program in anumite momente de trafic intens pentru retail (sau chiar daca acestia au program de lucru, companiile de curierat pot intarzia livrarea produselor). Comenzi se pot face oricand la IT Genetics Store, care vinde in aceasta perioada chiar si bonuri de cumparaturi imprimate cu model festiv.

O idee buna pentru magazinele care nu au deja o astfel de dotare este achizitionarea de imprimante de etichete, pentru ca totul sa fie mai simplu si mai rapid. Oricat de mic ar fi magazinul, un astfel de aparat isi va dovedi rapid eficienta. Si asta in conditiile in care mai ales o afacere mica are nevoie de solutii inteligente pentru a creste performanta, in competitia pe care o duce zi de zi cu marile retele de retail.

Pot fi gasite aici, pe itgstore.ro, numeroase modele de imprimante de etichete si multe alte dispozitive utile in comert. Tehnologia moderna usureaza munca umana si creste eficienta firmei: oamenii se pot ocupa de mai multe task-uri, fara a irosi timp cu lucrurile care pot fi astfel rezolvate rapid si sigur.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News